International Flex Job, actief op de arbeidsmarkt sinds 2008.

International Flex Job is opgericht in 2008 door Sjaak Geerlings. Nog altijd is Sjaak dagelijks aanwezig op kantoor of op een van de veilingen. Sjaak kent de bloemen sector door en door. Inmiddels bestaat het team van International Flex Job uit 5 enthousiaste, kundige en zeer gedreven personen die kandidaten aan passend werk willen helpen en opdrachtgevers aan goed en gemotiveerd personeel willen helpen.

Waarom International Flex Job?
Organisaties staan de komende jaren voor steeds grotere uitdagingen. Concurrentie uit binnen- en buitenland neemt toe en marktontwikkelingen vereisen steeds meer flexibiliteit. International Flex Job is zich ten volle bewust van deze ontwikkeling en daarom weten we dat nauwkeurige en zorgvuldige werving & selectie cruciaal zijn voor het vinden van waardevol personeel. We plannen nauwgezet zodat er geen kostbare tijd verloren gaat. Goede sollicitanten selecteren wij met zorg. Wij erkennen hoe waardevol deze zijn voor uw organisatie.

International Flex Job is ervan overtuigd dat de beste resultaten kunnen worden bereikt via de weg van persoonlijke betrokkenheid en plezier in het werk. Daarom besteden wij veel aandacht aan de specifieke werkbehoeftes van werkgevers en uitzendkrachten. Een goede klik tussen werkgever en werknemer is immers de beste garantie voor een efficiënte, plezierige en langdurige samenwerking.

Voor een goede samenwerking is een persoonlijk gesprek van belang. In een persoonlijk gesprek leren we graag uw specifieke wensen kennen ten aanzien van personeel en ook komen we graag de werklocatie bekijken. Op deze manier kunnen wij uw enthousiasme weer overbrengen op onze werknemers en zo passende mensen zoeken.
 
Kantoor en personeel - International Flex Job

Nieuws