Werken met International Flex Job?

International Flex Job is opgericht in 2008. Het bedrijf is gespecialiseerd in de internationale agrarische- logistieke- en industriële sector. International Flex Job is gevestigd in de bloemenveiling in Aalsmeer.


Wij blinken uit in service en klantgerichtheid.  

Als relatief jong bedrijf werkend vanuit een centrale vestiging kunnen we snel beslissingen nemen en zijn we als team goed op elkaar ingewerkt. Dit uit zich in een grote gedrevenheid, passie en betrokkenheid.

Wij werken samen met u als opdrachtgever en staan elke dag klaar met volle inzet en aandacht om deze samenwerking te bewerks. Hierbij verwijzen we graag naar onze referenties.
Belangrijke factoren van International Flex Job zijn: betrouwbaarheid, open en transparante communicatie, duurzaamheid, effectieve samenwerking, verzamelen en delen van informatie binnen het desbetreffende vakgebied en meedenken in kostenbesparing voor onze klanten.


Kwaliteitsbewaking & garanties

International Flex Job voldoet aan alle punten met betrekking tot kwaliteitsbewaking, beheer en evaluatie. Sinds 2009 zijn we lid van de NBBU en hebben we een NEN-4400-1 normering. Deze is opgenomen in het Register Normering Arbeid. International Flex Job wordt hiervoor halfjaarlijks geauditeerd.
Ook de kwaliteit van onze flexwerkers vinden we belangrijk. Onze medewerkers worden door middel van een uitgebreide screening getoetst op vakbekwaamheid/kennis niveau, productiviteit, arbeidsethos, persoonlijke presentatie, relevante werkervaring en taalvaardigheid.


100% garantie

International Flex Job streeft naar 100% garantie. We maken geen gebruik van onderaannemers. Wanneer er iemand ziek is, bieden wij altijd een oplossing vanuit onze uitgebreide pool van personeel. U kunt er vanuit gaan dat wij de gevraagde kwaliteit van de flexwerkers leveren. Onze uitzendkrachten spreken Nederlands/Engels/Pools.
Wij werken niet met buitenlandse kantoren en/of verschillende constructies ook houden we van duidelijke en heldere afspraken. Bijvoorbeeld als het gaat om afspraken aangaande een oproeptermijn. Omdat we u graag alvast een beetje op weg helpen kunt u hieronder al wat relevante documenten vinden.
 

Nuttige informatie voor u als werkgever

Hier vindt u relevante documenten.

Over International Flex Job B.V.

 
Algemene documenten

  • CAO voor uitzendkrachten - Klik hier
  • Algemene voorwaarden - Klik hier
  • Werkbriefje voor uitzendkracht - Klik hier